logo
rss
DERKAD'DAN TEBRİK MESAJI
Büyük başarı göstererek Türkiye’nin çeşitli üniversitelerini kazanan Derbentli öğrenciler DERKAD ( Derbent Eğitim ve Kalkınma Derneği ) tarafından tebrik edildi. Bununla ilgili olarak Derbent me[...]
Yazar: #halilbicakci | 04-09-2010 devami
Üye Adınız: Şifreniz: uye_ol Üye Ol!..  |  kayıp şifre Kayıp Şifre?

Başlığı Görüntüle  

Notice: Undefined variable: login in /home/derbntr1/domains/derbenthaber.com/public_html/infusions/fusionboard4/includes/func.php on line 337
Kullanıcı Adı
Parola
Konya Derbent ilçesi / www.derbenthaber.com / » Vip Üye Bölümü » Bilgisayar Full Proğram Bölümü
Advanced SystemCare 3 Türkçe 3.1.2.0 full
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

18-10-2009 11:10 ÖS Advanced SystemCare 3 Türkçe 3.1.2.0 ...
Kullanıcı Avatarı

halilbicakci
Derbent Sevdalısı
MAREŞAL

BaşarıBaşarı

Katılım Tarihi: 30.11.07
i36.tinypic.com/11watti.jpg

Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alması sayesinde çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak. Yazılım tamamen Türkçe ve serial içindedir

Şifre:
İçerik Gizlemiştir,İçeriği Görebilmek İçin Konuya Cevap Yazmalısınız...
(Saçmasapan Şeyler Yazanlar Siteden 2 Gün banlanacaktır...
Konuya Yorumlarınızı Yada Teşekkürlerinizi Yazabilirsiniz...)

depodepo.fr sitesinden alıntıdır
..::.. Kişisel Kullanıcı İmzası ..::..
Kullanıcı Profiline Kişisel İmza Eklememiş.
İmza Alanına Lütfen Resim Eklemeyin. YASAKTIR !!!

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş  
URL:
BB Kodu:
HTML:

Benzer Başlıklar  
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
Akınsoft Octopus 5.41 Muhasebe Programı Full İndir (Download) Bilgisayar Full Proğram Bölümü 11 08-09-2010 13:51
Sibel Can Benim Adım Aşk (Full albüm indir) Türkçe Mp3 İndir Download Et Paylaş 33 05-09-2010 14:50
Ferdi Özbeğen / 25 FuLL ALbüm Türkçe Mp3 İndir Download Et Paylaş 21 04-09-2010 12:22
Volkan Konak Mimoza Full Albüm indir Türkçe Mp3 İndir Download Et Paylaş 38 03-09-2010 21:14
Portable ProShow Gold 3.5.2279 - Türkçe & English Bilgisayar Full Proğram Bölümü 4 03-09-2010 01:49

» Siteye Giriş Yapan Üyelerin IP Adreslerinin Tutulduğunu Unutmayın, Her Türlü Hakaret, Küfür, Yasa Dışı Olayda IP Adresinizden Yasal İşlem Yapılacaktır .
» Sitede bulunan linklerin tamamı kopya olup, site ve host sahibiyle ilişkisi bulunmamaktadır.
» Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır ve site bünyesinde hiçbir dosya bulunmamaktadır.
» Dosyaları bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır.
» Dosyalar tanıtım amaçlı olduğundan hak sahibi şahıs veya şirketin bize mail atması halinde, isteği üzerine tüm dosyaları kaldırılır. 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen öncelikle üç gün içinde ihlalin durdulmasını istemek zorundadır. Durdurulmadığı takdirde savcılığa başvurabilir. Ancak hiçbir hak sahibinin isteği olumsuz sonuçlanmamaktadır.
» Sitemizi kullanan üyelerimiz tüm site kurallarını kabul etmiş sayılır.
  Derbent  

Yaşam ve İnsanlar Mekanlar

Sitedeki Yazılardan ve Dosyalardan ekleyenler sorumludur.
Sitenin Tüm Hakları Halil BIÇAKÇI 'ya Aittir!
Theme Design: KDK © 2006 - 2010 | coolbilisim.com
4,599,023 Tekil Ziyaretçi